Werkwijze

Mijn werkwijze is gebaseerd op vertrouwen en eenvoud. Afhankelijk van wat er speelt geef ik  aan hoe ik het proces voor me zie en wat de te nemen vervolgstappen kunnen zijn. In geval van bemiddeling bij familie issues is het wenselijk om meerdere familieleden te spreken voordat ik een plan van aanpak maak. Mijn positie blijft hierin altijd onafhankelijk en onpartijdig.

Indien één van mijn expertises u aanspreekt binnen de context van uw familiebedrijf of vermogende familie neem dan contact met mij op. Hierna zal ik spoedig telefonisch contact opnemen. Tijdens een mogelijk oriënterend gesprek hoor ik graag (in vertrouwen) wat er speelt zodat we samen kunnen inschatten of ik de juiste persoon voor de situatie ben.

Ik werk uitsluitend voor familiebedrijven, vermogende families en landgoederen. Het familiebedrijf zit in mijn vezels en ik heb alle facetten hiervan over de jaren heen doorleefd (als kind, familielid, werknemer, aandeelhouder, leidinggevende, CEO en bestuurder).  Deze kennis en ervaring zet ik graag in.