Referenties

Roderick deelt op Nyenrode tijdens het Private Wealth Management Programma, waar vele eigenaren van familiebedrijven aanwezig zijn,  op authentieke wijze zijn ervaringen over het leven en werken op Duinrell. Gebruik makend van zijn kennis en ervaring over de dynamiek van het familiebedrijf geeft hij anderen helder inzicht in hun kansen, verantwoordelijkheden en uitdagingen in verschillende fases van het familiebedrijf als kind, vader, familielid, eigenaar, aandeelhouder, werknemer, bestuurder en/of leidinggevende”

Prof.dr. Roberto H. Flören, RSM Hoogleraar Familiebedrijven en Bedrijfsoverdracht op Nyenrode Business Universiteit

Roderick heb ik leren kennen als zeer aimabel, intelligent en toegankelijk, waardoor samenwerken een plezier is. Zijn schat aan ervaring als ondernemer, familiebedrijven in vele fases en constellaties, maar vooral ook aan levenservaring stelt Roderick met aanstekelijk enthousiasme voor het familiebedrijf ter beschikking. Hij zal met volle aandacht en empathie luisteren naar wat er speelt en actieve op zoek gaan naar wat nodig is om zaken op te lossen. Wat ook fijn is; Roderick geeft niet snel op en zal mensen blijven steunen totdat het probleem echt opgelost is.  

Eline van Tijn
Mediator at Mediation Amsterdam

Ik heb Roderick leren kennen als iemand die zich met volle interesse in een nieuw avontuur stort. Roderick is snel in het opnemen van nieuwe informatie en ziet gemakkelijk verbanden. Roderick neemt alle tijd om tot een goede analyse te komen en spreekt vrij uit en windt er geen doekjes om en pakt het graag grondig aan. Roderick put uit eigen ervaring en checkt en stemt goed af. Ik ben blij met deze match en hoop dat je nog een tijd betrokken blijft.

Hannie van Lent
Startwijzer

Roderick weet als geen ander wat het inhoudt om verbonden te zijn aan een familiebedrijf. Hij heeft alle rollen mogen vervullen; van kind tot werknemer, actieve DGA en commissaris. Op Nyenrode waar hij gastcolleges geeft heb ik het geluk om te ervaren hoe hij met passie zijn kennis deelt. Van nature en van huis uit heeft hij oprechte interesse in mensen. In combinatie met z’n beleving van een familiebedrijf van kinds af aan heb ik het volste vertrouwen dat hij een unieke, authentieke adviseur is om families te begeleiden.

Ronald Heijn

Roderick is scherp en doortastend. Hij weet (familie)zaken aan de orde te brengen en brengt feilloos onderwerpen op tafel die je gezamenlijk - zonder tussenkomst van een coach - wellicht niet had uitgesproken naar elkaar. Wat ik zelf als erg prettig heb ervaren is dat we ondanks het vele afdwalen naar andere belangrijke (zakelijke) onderwerpen steeds weer terug werden gebracht naar de kern, de waarom vraag.

Merle Freeke